Firma profil og formål

Stop Dieselpest etableret i 2014, og henvender sig til alle dem med slam, vand og dieselpest i dieseltanken.

Jeg udføre også mindre vedligeholdelse opgaver på lystbåde. Jeg har erfaret at rigtig mange har problemer med deres dieseltank, opstår problemet dieselpest er den eneste mulighed en slamsuger, dette er forbundet med store omkostninger, dels til behandling af forurenet olie og rengøring af slamsuger, men det har vi en langt billigere løsning på, og du kan genbruge dieselolien. Jeg tilbyde bundsugning af dieseltanke, med mobil suge og filter anlæg, om nødvendigt montage af inspektionslem i dieseltanke. Jeg renser dieselolien i et effektivt filtersystem, dieselpest, vand og andre urenheder fra tanken filtreres fra, dieselolien kan så genbruges – det som går tabt i filter processen ca. 35 L.Vores kunder er typisk motorbåde, sejlbåde, havneanlæg, entreprenører og almindelige olietanke.

Dieselpesten kommer når der er kondensvand i dieseltanken, og hvor tanken henstår i en længere periode uden at blive brugt, det kan have motorstop til følge, ødelæggelse af brændstof system og dieselpumpen. Når du køber ny båd, eller du måske henter en i udlandet, bør du få testet og rengjort din dieseltank, da du ikke kender fortiden for dieseltanken, og hvilken kvalitet dieselolie der er kommet i den.

Du bruger måske en eller anden form for additiv og det er også helt klart at anbefale, men additiv fjerner ikke dieselpesten, det er forbyggende, så sejl og køre sikkert, rens tanken.

Ideen med stop-dielselpest.dk opstod da jeg selv købte ny båd, alt var tjekket ned til mindste detalje bare ikke dieseltanken, du kan læse hele historierne under afsnit i menuen ”Sejler drømmen” Jeg blev hurtig klar over at der er et kæmpe problem, men ikke ret mange tager problemet særlig alvorligt, ikke før motoren ikke kører mere, og så kan det blive en dyr fornøjelse.

Du skal også være opmærksom på, at sejler du mest på sejl, er du måske i virkeligheden mere udsat for dieselpest end motorbåde, der tanker du ikke så tit som motor både, sejler du mest i roligt vand (fjorde og kanaler) og små ture med lavt diesel forbrug, den stille olie er lige det svampen/dieselpesten kan lide, dette gælder jo både motor og sejlbåde. Det jeg gerne vil frem til er forebyggelse af dieselpest i tanken, sådan at det bliver ligeså naturligt af få bundsuget og renset din dieseltank for vand, som det er at polere sin båd, måske ikke hvert år men hver andet år. Der skal 3 ingredienser til dieselpest, nemlig dieselolie ilt og vand, og fjerner man den ene evt. vand, så er problemet løst, bakterierne er der og vil altid være der, men de kan ikke blive aktive. Har man en diesel motor der er serviceret, og får ren dieselolie, måske ryger den lidt og har lidt mislyde? men den bliver ved med at køre, den stopper ikke før der bliver trykket på stop.


Gå flere sammen i samme havn og opnå rabat:

3 stk. samme sted, ½ pris på kørsels tillæg.

5 stk. samme sted, ingen kørsels tillæg.

Vi tilbyder kontant afregning, faktura, mobil Pay el. bankoverførsel. Er man flere, kan man opnå rabat på kørslen.